Lectures / Foredrag

I foredraget “Historien bag ansigterne” fortæller jeg levende om de mange oplevelser, jeg har på mine utallige rejser. Historierne understøttes af en masse spændende billeder, som i sig selv fortæller en historie, og som tilsammen giver tilhørerne rig mulighed for at indleve sig i fortællingerne.

“Tak for en meget interessant aften, med spændende billeder af ansigter og mennesker, utrolige historier og frem for alt; den rette balance mellem det interessante, det alvorlige og de historier, der får os til at le. Og vi er ikke i tvivl; af en dedikeret fotograf, der ønsker at gøre en forskel.”

Helle, Psykolog

“Ud fra sin store baggrundsviden har Jens Andersen valgt at beskrive folk i samfundets nederste lag i Sydøstasien. Afslappet fortæller han varmt og medrivende om disse mennesker, deres bolig og hverdag. Med sin charme og sit ligefrem væsen, får Jens fotos, som kun de færreste. Min bedste anbefaling til foredraget.”

Kirsten Kjærsgaard, Pædagogisk kandidat i pædagogik

På mine rejser besøger jeg de små afsidesliggende landsbyer, som kun de færreste kender, og storbyernes slumkvarterer, hvor ingen turister kommer, og som regeringerne helst vil glemme. Her fotograferer jeg de mennesker, jeg møder. For mig er det ikke kun vigtigt at fotografere – det er ligeså vigtigt at tale med de mennesker, jeg fotograferer, og høre deres historie. Det giver mig en indsigt i og forståelse for de urimelige vilkår, tusinder af mennesker lever under i Sydøstasien. Mit håb med mit arbejde er at sætte fokus på disse vilkår og vise og fortælle omverden om dem, så disse mennesker kan få den hjælp, de så desperat har brug for.

Foredraget kan tilpasses både fotointeresserede, som ønsker indsigt i min måde at arbejde på, og ikke-fotointeresserede, som gerne vil have en medrivende førstehånds rejseoplevelse fra steder de færreste opsøger.

Varighed: ca. 2 1/2 time incl. kort pause.

Click her for at kontakte mig angående booking og priser

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.